slide-algemeen

Hoe werkt het

Wolterinck B.V. zal een vrijblijvende inspectie laten uitvoeren op locatie door ons eigen personeel. Middels deze analyse kan er inzichtelijk worden gemaakt welke behandelmethode het meest effectief is voor zowel boven- als onder de grond. Deze behandelmethode zal met de opdrachtgever worden afgestemd. Bij de behandeling maken onze Weed Technicians  gebruik van speciaal uitgeruste heetwatermachines met een constante watertemperatuur van 98 oC tot 99,6oC met speciale opzetstukken. Voor de monitoring maken wij gebruik van de nieuwste digitale beheer applicaties die er op dit moment voorhanden zijn. Wij werken met het programma ISRP van Heatweed en de beheerapplicatie Taken van Jewel waarmee we de inspectie, de aanpak en de rapportage volledig inzichtelijk kunnen maken. Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever kunnen wij de gewenste applicatie koppelen.

Met deze applicaties zijn wij in staat alle locaties te inventariseren waar exoten staan. Elke soort heeft zijn eigen behandelmethode waardoor de uitvoering altijd gericht en specifiek op de exoot is afgestemd. Tevens wordt er met deze applicaties vooraf een foto gemaakt op locatie en na behandeling. Deze informatie wordt gebruikt om onze opdrachtgever te informeren over de voortgang. Deze rapportages zijn ook inzichtelijk voor u als opdrachtgever!

Met onze methode kunnen wij meerdere invasieve soorten beheersen en is het zelfs mogelijk een aantal soorten geleidelijk uit te roeien. Hierbij kunt u denken aan:

  • Bereklauw (reuze) (Heracleum mantegazzianum en aanverwante soorten)
  • Japanse Duizendknoop (Fallopia japonica)
  • Alsemambrosia (Ambrosia Artemissifolia)

Ondervindt u ook overlast? Wij staan graag voor u klaar om u te ont-zorgen!